avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... copie legalizata a certificatului de nastere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

copie legalizata a certificatului de nastere

poate fi adusa la succesiune o copie legalizata dupa certificatul de nastere? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gheorghe Cismas , Consilier juridic 14:11, 18 Februarie 2010
sora mea este plecata departe undeva la vreo 400 de km si lucreaza acolo, imi va trimite o procura pt a o reprezenta la succesiune, si nu mai are originalul, doar o copie legalizata. nu prea poate sa faca drumuri la bucuresti pt succesiune, asta e cauza, si nici sa isi scoata un alt certificat. multumesc pentru raspunsuri.
Daca nu poate sa solicite un duplicat al certificatului , puteti folosi copia legalizata a acestuia.
daca nu este mai veche de 30 de zile:D, in mod normal ar trebui ca, in baza procurii, sa puteti solicita dumneavoastra un duplicat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie legalizata certificat nastere pt casatorie ContSters247378 ContSters247378 Buna Ziua, Am citit articolul de lege privind actele necesare pt casatorie si am observat ca se cere certificatul de nastere ( in original si copie) M-ar ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am pierdut certificatul de moștenitor și îmi este ... Stoica Marcel Stoica Marcel Bună ziua. Am pierdut certificatul de moștenitor și îmi este necesar la preschimbarea buletinului. De la Camera Notarilor publici a Municipiului ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pt succesiune doru anghel doru anghel va rog frumos daca stie cineva as vrea sa stiu ce acte ii trebuie pt succesiunea dupa tata unei femei casatorite care are alt nume decat cel de fata . E ... (vezi toată discuția)