avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cine este raspunzator pentru daune ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cine este raspunzator pentru daune ?

Primaria a inchiriat o macara de la o firma pentru taierea unor arbori batrini.Masina mea se afla regulamentar in parcare.Din cauze care se cerceteaza inca ,respectiva macara a cazut peste masina mea,distrugind-o.Pe cine dau in judeca pentru a recupera masina ?
Cel mai recent răspuns: flocaviviana , utilizator 10:09, 14 Noiembrie 2006
mergeti la firma de asigurari.
merg ei mai departe ...
Eu nu am caso.Cei de la RCA au spus ca nu afost accident auto pentru ca macaraua era calata si nu se afla in miscare.Masina mea era de asemenea stationata.
ca sa nu aveti probleme in ceea ce priveste calitatea procesuala pasiva, ii chemati pe amandoi si primaria si firma de la care a inchiriat
Multumesc.
In aceasta situatie vinovata este societatea care se ocupa cu taierea arborilor

Alte discuții în legătură

Asigurator rca refuza acceptul unor reparatii gicsyyy gicsyyy buna ziua pe data de 15aug. am avut o experienta neplacuta in urma unui acident rutier firma de asigurari refuza sa accepte toate reparatiile la masina am ... (vezi toată discuția)
Este legal ca o firma de service auto sa te actioneze in instanta deoarece nu si-a recuperat banii de la asigurator mdrlucian mdrlucian Prin 2008 masina proprietate personala,condusa de un alt sofer a fost lovita de o alta masina.Vinovat de producerea accidentului a fost soferul celeilalte ... (vezi toată discuția)
Societatea de asigurari refuza sa acorde despagubiri pentru un accident rutier gabi_br.ro gabi_br.ro Buna ziua.Anul trecut in noiembrie am comis un accident rutier din vina mea (neacordare de prioritate)soldat cu daune materiale la autovehicolul pe care l-am ... (vezi toată discuția)