avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... fonduri comunitare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

fonduri comunitare

Acte normative care reglementeaza recuperarea fondurilor comunitare
OG 79/2003, Normele metodologice de aplicare a OG 79/2003 - HG 1306/2007

SPETA

Directia de control si verificare utilizare fonduri comunicare - din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Locuintei a stabilit in sarcina unui debitor creante reprezentand fonduri comunitare printr-un pv de constatare.
In conformitate cu prev art. 4 alin 1 din HG 1306/2007, SCADENTA CREANTEI BUGETARE STABILITA PRIN PV SE STABILESTE DUPA CUM URMEAZA

- daca data comunicarii este cuprinsa in intervalul 1-15 din luna. ts. este 5 ale lunii urmatoare
- daca data comunicarii este cuprinsa in intervalul 16-31 din luna, ts este 20 ale lunii urmatoare

Neplata creantei bugetare, conform termenelor stabilite, atrage calculul accesoriilor si recuperarea acestora conform legislatiei in vigoare.

De cand incepe termenul pentru calculul majorarilor, daca titlul executoriu a fost transmis spre recuperare cu mult dupa data emiterii PV de constatare ( titlu de creanta) a fost comunicat debitorului pe data de 30.10.2009 si luat la cunostinta de catre acesta pe data de 02.11.2009

data comunicarii pv este aceiasi cu data luarii la cunostinta?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Aplicarea prevederilor og 79/2003 mihairadu mihairadu in ceea ce priveste aplicarea prevederilor Og 79/2003 am unele nelamuriri, astfel: 1. s-a constatat o neregula in cadrul unui contract aferent unor fonduri ... (vezi toată discuția)
Calcul penalitati obligatii fiscale suplimentare mury mury In urma inspectiei fiscale avand motiv de fapt:\"Depasire barem de scutire TVA la data de 31 dec 2008 si nu m-am declarat platitor de TVA pina la data ... (vezi toată discuția)
Executarea unei institutii de stat mirmar mirmar Va rog sa-mi spuneti cum poate fi executata o institutie de stat? Am un dosar de executare la un anume domn executor care zace de aproape 6 luni, in afara de ... (vezi toată discuția)