avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... transfer functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

transfer functionar public

sunt angajat ca si functionar public pe o functie publica temporar vacanta in cadrul unei primarii. doresc sa ma transfer intr-o alta institutie publica pe un post similar, pe un post vacant . am verificat legea 188/1999 ....art 4 si art 90. nu sunt lamurit daca se poate efectua acest transfer. doresc lamuriri! multumesc! cu stima! "viitorul potential angajator sustine ca acest transfer nu se poate efectua in virtutea art 4 din legea 188/1999"#-oX-(
Cel mai recent răspuns: dani_nastase , utilizator 12:59, 18 Februarie 2010
Din pacate "viitorul potential angajator" are dreptate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer mirela teodora mirela teodora Ajutaţi-mă, vă rog, cu o soluţie! Se poate ocupa prin transfer o funcţie publică temporar vacanta (titularul are raportul de serviciu suspendat pentru ... (vezi toată discuția)
Mutare temporară funcționar public Constantin Teodor Constantin Teodor Sunt mutat temporar într-o altă localitate la 300 km de domiciliu. Care sunt drepturile mele? Mi se plătește cazare, transport, masă? (vezi toată discuția)
Transfer la cerere pe functie publica temporar vacanta raresu raresu se poate face transfer pe o functie publica temporar vacanta? cum? (vezi toată discuția)