avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... transfer la cerere pe functie publica temporar vacanta
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

transfer la cerere pe functie publica temporar vacanta

se poate face transfer pe o functie publica temporar vacanta?
cum?
Cel mai recent răspuns: Darie Tudor , utilizator 18:35, 9 Octombrie 2010
In principiu se poate. Depinde de natura functiei publice. Daca este vorba de o functie publica de conducere transferul este aprobabil pe o perioada de maximum 6 luni, care poate fi prelungita cu maximum 3 luni, in conditiile legii.
Mai sunt si alte perioade prvazute de L. 188/1999.
transferul poate fi in interesul serviciului, cu acceptul scris al functionarului public, sau in interesul functionarului public, ca urmare a aprobarii cererii de trasfer, de catre conducatorul aut. sau inst. publice la care urmeaza a se realiza transferul.
studiati va rog in acest sens, legea nr, 188/1999 precum si H.G. nr. 611/2008. :)
vroiam sa stiu daca este legal transferul pe un post temporar vacant
raresu a scris:

vroiam sa stiu daca este legal transferul pe un post temporar vacant

Stimata, domnisoara
Vad ca stii raspunsul.
Aceasta functie publica ( de executie consilier I grad superior treapta 3) nu poate fi ocupata prin transfer pe un post temporar vacant.
Ocuparea unui post temporar vacant se face, asa cum ai spus si tu, potrivit alin. (3), art. 4 din Legea 188/1999

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer mirela teodora mirela teodora Ajutaţi-mă, vă rog, cu o soluţie! Se poate ocupa prin transfer o funcţie publică temporar vacanta (titularul are raportul de serviciu suspendat pentru ... (vezi toată discuția)
Transfer la cerere mirela teodora mirela teodora în ce conditii se poate ocupa prin transfer la cerere o funcţie publică de execuţie vacanta din 28.08.2009? După data de 14.04.2009 au încetat ... (vezi toată discuția)
Functionar public ContSters343160 ContSters343160 cum se poate trece de pe postul de superior 3 pe un post vacant de superior 1A? (vezi toată discuția)