avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de poluare in impozitul masinii
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de poluare in impozitul masinii

Aproape de un an se anunta in presä introducerea unui nou impozit functie de gradul de poluare al autovehicolelor. Prin introducerea acestui impozit sa dispara taxa auto.
Am aici linkul de atunci:
[ link extern ]

Stie cineva daca s-a facut ceva in acest sens si daca mai este actual anuntul ministrului mediului?
Multumesc pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Ce parere aveti despre noua lege privind taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule ? Roland Mindrila Roland Mindrila Legea privind taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule a fost adoptata, potrivit biroului de presa al Camerei Deputatilor, cu 213 de voturi ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto soryca soryca in noiembrie 2008 am achitat taxa de poluare pentru un autoturism(secon-hand) procurat din Germania.ma intereseaza daca exista posibilitatea sa-mi pot ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare... eu_inginer eu_inginer inteleg ca se poate cere restituirea taxei de prima inmatriculare... care e procedura? (vezi toată discuția)