avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Avans spatiu de inchiriat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Avans spatiu de inchiriat

Buna ziua,

Am dorit sa inchiriez un spatiu, am platit garantie 600 de euro propietarului.
Pentru acest avans am semnat de mana o declaratie cum ca proprietarul a incasat aceasta sumna de bani cu titlu de garantie pentru un contract de inchiriere ce urmeaza a fi semnat.
Este semnata de propietar si de misne si de 2 martori.
Eu am aflat intre timp ca blocul este cu gradul 1 de risc seismic si vreau sa renunt la inchirierea spatiului.
Numai ca propietarul refuza sa imi returneze avansul.
Va rog sa imi spuneti daca pot sa imi recuperez suma.

Astept cat mai multe informatii.
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 23:35, 17 Februarie 2010
Conteaza si ce mai scrie in declaratie - cand este data limita sa se incheie contractul, in ce conditii se restituie s.a.m.d. Puteti incerca in instanta. Dar va dura ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire avans chirie alinapopy alinapopy buna ziua, in luna aprilie am vrut sa deschid un magazin si nu aveam inca firma infiintata,am gasit spatiu si proprietara vroia avans chirie pe 2 luni( adica ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu comercial (magazin stradal) ipotecat la banca catalin_iliescu catalin_iliescu Buna ziua Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: Doresc sa inchiriez un spatiu comercial care ipotecat la banca. Propietarul spatiului este persoana ... (vezi toată discuția)
Refuz inapoiere avans garsoniera Irina_Bulhac Irina_Bulhac Buna ziua! Zilele trecute am incheiat un contract de mana privind inchirierea unei garsoniere. S-a stipulat o chirie de 1000 de lei si un avans de 1000 lei. ... (vezi toată discuția)