avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1323 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Facultatea de Drept
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Facultatea de Drept

Buna ziua.

Am si eu o nelamurire. Sunt absoventa de Stiinte Politice, iar anul acesta voi absolvi 2 mastere (Stiinte Politice si Marketing). Dorinta mea este sa dau admitere si la Facultatea de Drept. As dori sa stiu daca, in cazul in care voi opta pentru a studia 2 ani in 1, imi poate afecta ulterior dorinta de a intra in Magistratura.
Cel mai recent răspuns: ContSters77883 , utilizator 14:05, 17 Februarie 2010
Pentru a putea intra in magistratura, trebuie sa fiti licentiata in Stiinte Juridice (plus concurs de admitere, numire, etc, dar toate astea dupa licenta), adica sa aveti o diploma de la o Universitate acreditata. Sunt convins, ca nimeni nu va fi interesat in modalitatea si organizarea promovarii examenelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Academia de politie si facultatea de drept Imanent Imanent - Este posibil sa faci Academia de Politie paralel cu Dreptul (la zi, nu la distanta)? - Daca termin Academiei de Politie, specializarea drept, pot ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Probleme eliberare diploma licenta dianam5 dianam5 Am o problema destul de complicată legată de sistemul universitar din România. M-ar ajuta foarte mult o parere avizata, in contextul in care am incercat ... (vezi toată discuția)