avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... termen contestare decizie de concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

termen contestare decizie de concediere

ma intereseaza sa stiu daca termenul de 30 de zile pentru contestarea deciziei de concediere se calculeaza din ziua in care semnezi ca ai luat la cunostinta sau incepind de a doua zi ?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:08, 17 Februarie 2010
30 de zile de la data luarii la cunostinta
Termenul este de 30 de zile din momentul luarii la cunostinta, iar instanta este tribunalul de la sediul/domiciliul reclamantului, art. 284 din Codul Muncii si art.2 pct.(1) alit b indice 1 din Codul de Procedura Civila.
Termenul se calculeaza potrivit art.101 C.proc.civ. ... termenul incepe sa curga incepand cu a doua zi ... nu se ia in calcul nici ziua cand a inceput, nici ziua cand s-a sfarsit termenul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen emitere decizie concediere nemesisnmm nemesisnmm Buna seara! As dori un raspuns daca se poate pentru un termen in care a fost emisa o decizie de concediere.In data de 19.07.2010 persoana care a primit ... (vezi toată discuția)
Tardivitate- calcul termen @ndreea @ndreea Buna ziua, as avea mare nevoie de ajutor la calculul unui termen: mai exact as vrea sa stiu cand expira termenul de 30 de zile precizat in dreptul muncii ... (vezi toată discuția)
Termen 30 zile contestatie allview777 allview777 Buna ziua. DORESC SA STIU CUM SE CALCULEAZA TERMERMENUL DE 30 ZILE PT. O CONTESTARE LA TRIBUNAL A UNEI DECIZII DE SANCTIONARE! Daca in data de 10.03.2015 am ... (vezi toată discuția)