avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... reintegrare in familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

reintegrare in familie

Buna ziua!
Am cerut reintegrarea mea in locuinta bun comun pe care o aveam si datorita faptului ca pe perioada procesului nu puteam locui acolo am plecat. Am dorit sa ma intorc si mi a schimbat yala. Nu m-a mai primit sub nicio forma.
Acum mi a fost aprobata reintegrarea pana la solutionarea partajului.
Fostul sot are drept de contestatie 5 zile de la comunicare.
Vreau sa va intreb daca eu pot sa solicit un executor si sa ma duc in casa, chiar daca el o sa faca recurs?
Sau sa astept sa vedem daca el face recurs ?
Care sutn pasii pe care trebuie sa ii urmez, in asa fel incat sa fie legal?
Cel mai recent răspuns: ContSters77883 , utilizator 15:10, 17 Februarie 2010
Recursul nu suspenda executarea, deci daca hotararea este executorie, puteti sa va adresati unui executor judecatoresc sau Politiei (probabil, nu sunt sigur).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamuriri- fostul sot nu ma lasa sa intru in casa proprietate comuna ncristiana ncristiana Buna, am si eu urmatoarea situatie: sunt divortata de un an jumate, dupa divort am mai ramas in casa pana la o alta cearta si bataie de la fostul sot si ... (vezi toată discuția)
Schimbare yala in timpul procesului de partaj bunuri comune mere mere Buna seara, Ce as putea sa fac in acest caz , cind fosta sotie in timpul procesului de partaj bunuri comune a schimbat yalele de la usa apartamentului(in ... (vezi toată discuția)
Ordonanțã președințialã între douã procese Cristian Marian Cristian Marian Ordonanță președințială de reintegrare în spațiu în recurs. Procesul de divorț în apel s-a încheiat, iar partea adversă nu a ... (vezi toată discuția)