avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot fi incadrata in functia de profesor in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot fi incadrata in functia de profesor in invatamantul primar ?

Buna ziua! Sunt absolventa a Colegiului National "Elena Cuza" (5 ani) -specializarea invatatoare , am gradul II , am absolvit UPB - specializarea Managementul sistemelor de productie ( 6 ani-seral ) ,cu diploma de licenta, fara a efectua cursul de psihopedagogie. De 8 ani fac parte din comisia de coordonare a practicii pedagogice a elevelor de la Liceul National - "Elena Cuza" (coordonez practica si am sustinut lectii demonstrative pentru eleve).
Vreau sa va intreb daca potrivit noilor reglementari pot fi incadrata in functia de profesor in invatamantul primar.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: elyababau , utilizator 17:56, 17 Februarie 2010
Consider ca puteti preda in invatamant dat fiind faptul ca in timpul cursurilor ati studiat pedagogia care face parte din materiile de studiu obligatorii.
Mai mult sunteti calificata pt. a profesa ca invatatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! am terminat un liceu teoretic, cu diploma de bacalaureat, ... Daniela Surpanu Daniela Surpanu Bună seara! Am terminat un liceu teoretic, cu diploma de bacalaureat, as avea vreo șansă să profesez în domeniul învățământului primar? (vezi toată discuția)
Încadrare salarială a unei educatoare cu liceu pedagogic și facultate de litere. sunt angajată ca educatoare începând cu data de 1 septembrie ... Nicoleta.Stefania Nicoleta.Stefania Sunt angajată ca educatoare începând cu data de 1 septembrie 2023. Am absolvit Liceul Pedagogic și Facultatea de Litere cu specializarea română-engleză, ... (vezi toată discuția)
Profesia de invatator MaziluG MaziluG Pentru a profesa ca invatator este obligatorie facultatea de stiinte ale educatiei sau se poate si cu facuktate in alt domeniu? Pot sustine concurs pt ocuparea ... (vezi toată discuția)