avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitate

am infiintat o firma in 2010,neplatitoare de TVA si as dori sa stiu daca eu pot tine contabilitatea tinand cont ca am facultatea de marketing.

Cel mai recent răspuns: DANIELA NICULESCU , Consultant fiscal 19:02, 17 Februarie 2010
daca va incadrati in propria firma pe post de contabil sef sau director economic atunci puteti sa tineti contabilitatea firmei .. legea spune sa aveti studii economice superioare
Art. 10/Legea 82/1991
(1) Raspunderea pentru organizarea si conducerea contabilitatii la persoanele prevazute la art. 1 revine administratorului, ordonatorului de credite sau altei persoane care are obligatia gestionarii unitatii respective.
(2) Contabilitatea se organizeaza si se conduce, de regula, in compartimente distincte, conduse de catre directorul economic, contabilul-sef sau alta persoana imputernicita sa indeplineasca aceasta functie. Aceste persoane trebuie sa aiba studii economice superioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabil danyberby danyberby Buna ziua. Am o intrebare. Sunt absolvent al Facultatii de Finante si Banci la Universitatea Spiru Haret, si sunt licentiat in economie, am dreptul de a tine ... (vezi toată discuția)
Semnatura la bilant tikuca tikuca Buna ziua. Pot sa semnez situatiile financiare anuale simplificate daca eu am introdus datele in cursul anului si am studii superioara economice (durata ... (vezi toată discuția)
Ca sa ții evidenta contabila? croberta croberta Ca sa ții evidenta contabila trebuie sa ai neapărat studii superioare de specialitate sau sa fii contabil autorizat? (vezi toată discuția)