avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ca sa ții evidenta contabila?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ca sa ții evidenta contabila?

Ca sa ții evidenta contabila trebuie sa ai neapărat studii superioare de specialitate sau sa fii contabil autorizat?
Ultima modificare: Marți, 1 Decembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Bibi62 , utilizator 11:29, 2 Decembrie 2020
Lege contabilitatii nr.82/1991, art.10 alin(2) "Contabilitatea se organizează și se conduce, de regulă, în compartimente distincte, conduse de către directorul economic, contabilul-șef sau altă persoană împuternicită să îndeplinească această funcție. Aceste persoane trebuie să aibă studii economice superioare."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura la bilant tikuca tikuca Buna ziua. Pot sa semnez situatiile financiare anuale simplificate daca eu am introdus datele in cursul anului si am studii superioara economice (durata ... (vezi toată discuția)
Pot semna bilanțul daca am studii economice superioare cu licenta? tatiana1 tatiana1 Buna ziua, am studii economice superioare cu licenta si ma angajez pe post de director economic .Pot semna bilantul si raportarile semestriale? In Legea ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac ca sa pot tine contabilitate la firme... t1b3r1u5 t1b3r1u5 Buna ziua Am obtinut din anul 2016 diploma de licentiat in stiinte economice. As vrea sa incep sa tin contabilitatea la cateva firme De unde sa incep? Ar ... (vezi toată discuția)