avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale FONDURI EUROPENEPENTRU INFIINTARE ATELIER
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

FONDURI EUROPENEPENTRU INFIINTARE ATELIER

Buna ziua,as dori sa stiu daca se acorda fonduri europene pentru infiintarea unui atelier de reparatii instalatii aer conditionat,frigidere?.Mentionez faptul ca infiintarea punctului de lucru se va face in mediul rural iar ca si numar de angajati nu va dapasi pentru inceput doua persoane.Pentru construirea si amenajarea constructiei ce acte sunt necesare,dat fiind faptul ca terenul se afla in proprietatea mea ca si persoana fizica. VA MULTUMESC.

Alte discuții în legătură

Inceput afacere agricultura Ioana051 Ioana051 Buna seara si bine v-am gasit. In viitorul apropiat familia mea va obtine niste bani si ne gandim sa ii investim. Am dori sa ne infiintam o mica cultura de ... (vezi toată discuția)
Sfat alegere cod caen afacere/firma. vladut28 vladut28 Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu sfaturi privind alegerea codurilor caen pentru firma ce vreau sa o deschid. domeniul va fi SRL,din cate am inteles pot sa ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene oanalorena oanalorena pt.infiintarea unui atelier optica ca pfa pot accesa fonduri ue -in mediul rural (vezi toată discuția)