avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... uscator vandut
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

uscator vandut

Cineva cumpara un apartament cu 2 camere, la parter. Toate bune si frumoase pana cand are nevoie sa-si usuce rufele. Afara nu se poate, balcon nu are, in casa nu se poate din cauza pericolului de condens si mucegai. Ar fi mers la uscator dar acesta fusese vandut mai inainte de a cumpara apartamentul. Ce sanse mai are de a obtine, nu neaparat dreptul de proprietate ci macar dreptul de a-si usca rufele?
Cel mai recent răspuns: adimanea , utilizator 06:17, 15 Noiembrie 2006
imi pare rau sa te anunt ca nu prea ai ce face. aceeasi situatie o am si eu in blocul meu, eu respectiv neputand folosi nici daca as vrea uscatoria pt ca este cineva care chiar locuieste acolo cu acte in regula
Conform Hotararii de Guvern 400/2003, care reglementeaza organizarea si functionarea Asociatiilor de Proprietari,Anexa 1 pct.2.4,cat si Legii Locuintei(114/1996),Anexa 1 pct.B,intr-un condominiu, uscatoria face parte din proprietatea comuna a fiecarui membru al Asociatiei,deci nu poate fi vanduta decat cu acceptul tuturor proprietarilor si numai prin notariat.Verificati actele celui care o detine.In schimb ea poate fi inchiriata ,fara acceptul tuturor proprietarilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uscator vandut maiam maiam Cineva a cunparat un apartament cu 2 camere, la parter. Cand sa-si usuce rufele, a constatat ca nu prea are unde. Afara nu se poate, balcon nu are, in interior ... (vezi toată discuția)
In ce conditii si de catre cine pot fi amendata? - uscatoria blocului simonasim simonasim Buna ziua, locuiesc la bloc si de cand m-am mutat vecinii mei nu mai incap de mine.La inceput ,seful de scara mi-a spus ca nu am dreptul sa-mi usuc rufele in ... (vezi toată discuția)
Transformare uscatorie in magazin alina_25 alina_25 Daca la un bloc cu 4 etaje care are uscatoria este situata la parter situata cei de la parter nu doresc transformarea ei in magazin (galagia facuta de ... (vezi toată discuția)