avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Comunicare Sentinta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Comunicare Sentinta

Am avut ultimul termen la un proces privind Taxa auto pe data de 23.11.2009. In acelasi timp s-a stabilit si faptul ca am castigat (apare si pe portal.just.ro)
Problema mea apare, la faptul ca nici pana astazi Avocatul imi spune ca nu s-a facut comunicarea sentintei. Prin urmare nu se mai intampla nimic.

Rugamintea mea este sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari:
1) este posibil ca 3 luni sa nu ajunga o amarata de hartie?
2)ce pot sa fac in situatia asta, unde ma pot informa daca s-a facut comunicarea.
3)daca nu s-a facut comunicarea ce am de facut pentru a face ca aceasta sa apara.
4)exista vreun termen legal de comunicare a unei sentinte pentru Contncios Administrativ?
Cel mai recent răspuns: lbanias , utilizator 22:35, 1 Mai 2010
In aceasta situatie se poate face cerere de rectificare a erorii materiale din sentinta conform art.281 c.pr.civ. ,cerere care solutioneaza in Camera de consiliu si este de natura sa intarzie comunicarea sentintei deoarece de la comunicarea acesteia catre ultima dintre parti se va calcula din nou termenul de in care se poate exercita calea de atac.
La fel patesc si eu, am sentinta data in 4 martie, neprimind nimic prin posta, in 13 aprilie depun la registratura o cerere catre Presedintele Tribunalului pentru o copie legalizata de pe decizie (insist sa o inregistreze, desi imi spune doamna de acolo ca nu a fost redactata inca). Dupa 2 saptamini ma duc iar la arhiva si primesc acelasi raspuns , cum ca nu a fost redactata ! Daca pe portalul tribunalului e formulata sentinta, ce e asa de greu sa faca cineva copy/paste , plus un antet si o stampila si sa mi-o trimita si mie ??? Eu si copilul meu nu ne putem vedea pentru indolenta unora ! Ramine sa formulez o cerere de audienta la Presedinte... ma umfla risul/plinsul ...pina la urma la care prededinte ajung , la Basescu? La Haga ? Rusine !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotărâre judecătorească pronunțată: cum aflu care este situația dosarului meu? amalia79 amalia79 Buna ziua!Am fost intrun proces de succesiune,ca si parat,din anul 2015.Pe scurt,suntem trei frati care nu ne am pus deacord cu impartirea mostenirii ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de concediere gabosiistvan gabosiistvan Buna. Este vorba de o decizie de concediere, pe care am contestat-o la tribunal si in data de 26 mai 2009 contestatia a fost admisa. De aici din cate stiu ar ... (vezi toată discuția)
Recurs tardiv concediere disciplinara? bobogeta bobogeta In data de 25.10.2012 a fost pronuntata sentinta cu respingerea contestatiei concedierii ,iar redactarea acesteia cu motivarile a fost facuta in data de ... (vezi toată discuția)