avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Depunerea declaratiilor lunare la o firma fara angajati
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Depunerea declaratiilor lunare la o firma fara angajati

Buna seara,

In cazul unui SRL infintat in ianuarie 2010 care va avea primii angajati in luna martie, atunci incepand activitatea..este nevoie sa depun vreo declaratie lunara pana atunci?

Daca DA, care ar fi acestea?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: alcibiade , utilizator 23:51, 20 Februarie 2010
cameliaj a scris:

Daca acestea sunt datele din vectorul fiscal, atunci puteti face astfel:

1/ depuneti D100 si D102 pe lunile ian si febr cu 0 la toate contributiile si impozitul aferente salariilor, iar din martie conform contractelor de munca pe care le veti incheia
sau
2/ depuneti o decl 010 de scoatere din evidenta a acestor contributii cu data de 19.01.2010 si apoi dupa incheierea primului contract de munca mai depuneti inca o decl 010 de "activare" a acestora, incepand cu data incheierii primului contract de munca

Alegerea este a dvs.



Multumesc pentru raspunsurile dvs.
Am sa depun D100 si D102 pe zero.

Pe langa aceste declarati mai trebuie sa depun si altceva la CAS, CASS, AJ.SOMAJ, ITM avand in vedere ca nu am angajatii?
Pe langa aceste declarati mai trebuie sa depun si altceva la CAS, CASS, AJ.SOMAJ, ITM avand in vedere ca nu am angajatii?


NU

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie 010 firma nou infiintata Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Firma infiintata in februarie 2012, va avea salariati incepand cu 01 aprilie 2012. In decl. 010 initiala, in termen de 30 zile de la infiintare ... (vezi toată discuția)
Declaratia 010 elaolteanu elaolteanu Buna seara, Prin modificarile aduse la decl .010, vreau sa va intreb daca o societate comerciala care a fost trecuta de la ... (vezi toată discuția)
Microintreprindere 2013 Adiroj Adiroj In urma modificarilor legislative din 2013, am incetat contractul de munca al singurului angajat al unui srl (incheiat initial pentru a respecta conditia ... (vezi toată discuția)