avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... tot despre salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

tot despre salarizare

cum se calculeaza salariul pt un infermier al dgaspc care lucreaza la un centru de recuperare si reabilitare neuro psihica .....................in conditiile care in decembrie 2009 aveam urmatoarele 620 incadrare 15 la suta vechime si 75 la suta spor pt conditii deosebite Va multumesc

Alte discuții în legătură

Salariul de incadrare remusvic remusvic care este salariul de incadrare incepand cu 01.01.2010 la un infermier din cadrul dgaspc care isi desfasoara activitatea la un centru de recuperare si ... (vezi toată discuția)
Noua lege a salarizarii andreia g andreia g Buna ziua, Ma numesc Andreia G. sunt asistent medical generalist cu o vechime in munca de 9 ani , am terminat Sc. Postliceala . In decembrie 2009 am avut un ... (vezi toată discuția)
Cum voi fi angajata ???/ ContSters23466 ContSters23466 as dori sa stiu si eu cum voi fi incadrata de la data de 1 ianuarie 2010 la data de 1 decembrie 2009 aveam salariul de incadrare 1368 ca asistent igiena ... (vezi toată discuția)