avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract colectiv de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract colectiv de munca

Va rog frumos sa-mi spuneti unde se inregistreaza contractul colectiv de munca al societatii,pt.ca patronul nu vrea sa mi-l dea spre citire,iar eu nu l-am semnat niciodata si tocmai am primit decizie de concediere.va multumesc=D>=D>
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 11:13, 18 Februarie 2010
la sindicat, i.t.m. ...
Se inregistreaza la Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale.
La Insp.Teritorial de Munca acolo faceti plangere
La ITM se inregistreaza contractele individule de munaca nu cele colective.
Contractul colectiv de munca nu se semneaza individual ci se aduce la cunostinta salariatilor prin afisare. Acesta se inregistreaza la Directia de Dialog Social infiintata pe langa prefectura

Alte discuții în legătură

Contract colectiv de munca! LianaPin LianaPin Buna ziua, V-as ruga sa-mi spuneti si mie daca orice angajator are obligatia de a implementa un contract colectiv de munca? Daca da trebuie inregistrat la ... (vezi toată discuția)
Ccm / roi bombi bombi Ma intereseaza daca CCM si/sau ROI trebuiesc in mod obligatoriu intocmite si unde trebuiesc depuse? (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca la nivel de unitate mihai69 mihai69 Buna ziua,va rog frumos sa ma ajutaticu un raspuns la urmatoarea problema:Intr-o actiune civila in instanta pe litigii de munca angajatorul depune la cererea ... (vezi toată discuția)