avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrare in carnetul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrare in carnetul de munca

Am o nelamurire daca ma poate ajuta cineva va rog

Lucrez la o institutie publica si cineva mi-a spus cum ca pentru persoanele angajate cu jumatate de norma, trebuie sa le inregistrez in carnetul de munca salariul ca si cum ar fi lucrat cu norma intreaga.E corect asa ceva?Inregistrarea se face pe baza de contract, dispozitie, act aditonal, etc...iar cand s-a angajat persoana cu jumatate de norma, in contractul de munca este trecut salariul aferent timpului de lucru lucrat, adica 4 ore.

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 10:30, 18 Februarie 2010
IN acest caz inregistrarea se face astfel:

"Angajat cu CIM timp partial X ore"
Se trece salariul pe care il ia.(adica, cel aferent timpului lucrat care apare si in contractul de munca)

Toate datele inscrise in carnet trebuie sa aiba un corespondent in actele intocmite (decizii, acte aditionale, contracte).
Deci, veti trece exact datele din contract sau act aditional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari in cartea de munca marit marit buna seara, am o nelamurire ...se mai pot face modificari in cartea de munca dupa un an de zile privind data inceperii activitatii la ultimul loc de ... (vezi toată discuția)
Trecere de la contract cu norma intreaga la timp partial-4 ore Daniela Camelia Nicolae Daniela Camelia Nicolae buna-ziua! sefu mi-a \"impus\" trecerea de la norma intreaga la jumatate de norma altfel imi desfiinta postul.Este posibil dat fiind ca eu nu mai lucrez in ... (vezi toată discuția)
Job full time+part time la firme diferite foxyz foxyz Buna ziua, Sunt angajat al unei companii farmaceutice din Romania si doresc sa mi schimb programul de lucru in cadrul companiei pentru a-mi lua un job ... (vezi toată discuția)