avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... sunt in somaj, o sa beneficiez de indemnizatie pt ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

sunt in somaj, o sa beneficiez de indemnizatie pt cresterea copilului?

sunt in somaj de la 1 oct. 2006, daca raman insarcinata acuma mai am 7 luni de somaj, din somaj pot sa ma duc in concediu prenatal ? , si atunci am contribuit 10 luni din 12, nu?
sau ce solutii imi puteti propune? multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: alinasavin , utilizator 19:34, 29 Noiembrie 2006
Din cate stiu eu trebuie sa te duci sa faci un contract cu CAS prin care sa contribui,caci altfel nu se poate.Pentru ca pe tine practic acum te plateste statul,tu nu contribui nicaieri.
din pacate nu mai exista aceasta posibilitate. De la 1 oct 2006 nu se mai fac contracte la CAS.
Trebuie sa ma gandesc la alta varianta. mersi oricum
Legea spune ca trebuie sa ai venituri supuse impozitului pe venit, deci poti avea contract civil de colaboare cu o firma, inregistrat la finante, PFA sau PFI. Astea ar fi niste variante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj...maternitate...somaj ramona rob ramona rob am fost restructurata din post si m-au pus pe somaj, am ramas insarcinata si acuma pe 12 august 2012 se termina maternitatea, ce pasi trebuie sa urmez pentru a ... (vezi toată discuția)
Insarcinata in 7 luni, patronul vrea sa inchida magazinele luna asta giulia82 giulia82 Buna ziua,am si eu o problema,sunt insarcinata in 7 luni,am anuntat societatea de acest lucru ,am trimis pe mail dovada de la medicul ginecolog si o foaie tip ... (vezi toată discuția)