avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj...maternitate...somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj...maternitate...somaj

am fost restructurata din post si m-au pus pe somaj, am ramas insarcinata si acuma pe 12 august 2012 se termina maternitatea, ce pasi trebuie sa urmez pentru a mi se da somajul ramas, pe 16 oct 2009 am ramas in somaj, pe 1 iunie 2010 am intrat pe prenatal ,am intrerupt somajul, si mi s-a dat un an de somaj dupa anii lucrati.Unde trebuie sa ma duc pentru a mi se da somajul ramas, trebuie sa depun vreo cerere,este vreun termen ca sa nu intrerup in cartea de munca,....multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:22, 30 Iunie 2012
Trebuie sa mergeti la AJOFM pentru a se relua plata indemnizatiei de somaj ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate Mioara1984 Mioara1984 Buna seara, ma aflu intr o totala confuzie, daca m ar putea lamuri cineva, v as fi profund recunoscatoare...sunt angajata pe perioada determinata, respectiv, 1 ... (vezi toată discuția)
Viitoare mamica miki_mariana miki_mariana Buna ziua.momentan sunt in somaj din decembrie in luna asta mai bine zis saptamana ce vine o sa intru in prenatal,intrebarile sunt asa: 1pe luna lui ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, din martie anul 2020 sunt în șomaj. În luna august ... VoicuDeea VoicuDeea Bună ziua, Din martie anul 2020 sunt în șomaj. În luna august am rămas însărcinată urmând sa nasc în luna mai. Voi benefica de șomaj pana în luna ... (vezi toată discuția)