avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu pt consilier principal treapta 2
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu pt consilier principal treapta 2

Sunt consilier principal treapta 2, intr-o institutie subordonata consiliului judetean,cu un salariu de incadrare de 983. Ca si salariu de incadrare mi se pare o nedreptate. Am vechime de 8 ani, binenteles studii superioare, master. Intebarea mea : e corect calculat salariul meu de incadrare? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 11:33, 18 Februarie 2010
Conform OG 9/2008, anexa 4 pct. B, salariul de baza pentru functia publica de consilier, grad profesional principal, treapta salarizare 2, (institutii aflate in subordinea consiliilor judetene, consiliilor locale sau primariilor) este de 986 RON. In acest salariu de baza, nu este inclus nici un spor 9era incadrarea anterioara legii 330/20090. de la 01.01.2010, la aceasta incadrare s-au adaugat sporul de vechime, eventual salariul de merit si alte sporuri cu caracter permanent.
Insa incadrarea, ca salariu de baza in sensul strict al cuvantului, este de 986 RON

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare la promovare functionari publici lenareg lenareg Buna seara, Va rog frumos ma poate ajuta cineva cu o dilema privind incadrare functionar public din studii medii in studii superioare caz concret: - ... (vezi toată discuția)
Salarizare 2011 pentru functionari publici scinteianuaurel@yahoo.com scinteianuaurel@yahoo.com sunt functionar public intr-o primarie de comuna cu 5000 de locuitori,sunt consilier principal (contabil venituri) si nu inteleg de ce iau un salariu de 720 ... (vezi toată discuția)
Reincadrarea este corecta? marynuksavu marynuksavu sunt icadrata in cadrul PMP - OFICIUL PUBLIC PROIECTdin anul 2001:inspector I A, in anul 2008 am absolvit cursurile facultatii de contabilitate,iar in anul ... (vezi toată discuția)