avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Interdictie pe UE
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Interdictie pe UE

Bun gasit,

Am o ruda ce a depasit cele 3 luni de sedere in UE insa ar vrea sa vina de sarbatori acasa. Intrebarea este: daca pleaca inapoi la 1 ianuarie 2007 dupa ce suntem si noi membrie UE, va mai avea interdictie? sau se radiaza?

Merci
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 14:04, 15 Noiembrie 2006
Romania nu mai pune interdictii.
Interdictii va primi daca va fi prins cu depasire de viza pe teritoriul unei alte tari, interdictie pusa de respectiva tara.
deci daca-l prinde in Ungaria cu viza expirata nu mai are ce cauta in UE 2 ani chiar daca noi vom intra in comunitate la 1 ianuarie??

Mi se pare absurd
Daca primeste interdictie nu poate intra pe teritoriul Ungariei, nu are interdictie si in restul tarilor din UEB-)
Ultima modificare: Miercuri, 15 Noiembrie 2006
Romică Stoica, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cetatean strain, depasirea vizei... dan_daniel dan_daniel Situatia este urmatoarea....M-am casatorit cu un cetatean strain, non-UE, acum cateva saptamani. Viza dumneai era expirata de cateva luni bune datorita unei ... (vezi toată discuția)
Dreptul la libera circulatie ue al unui cetatean turc cu permis de sedere in romania patruzeci patruzeci Buna ziua, Avem situatia urmatoare: cetatean turc, venit la studii superioare la zi de lunga durata in Romania cu pasaport valabil si viza asteapta sa i se ... (vezi toată discuția)
Clandestin in romania mariaaab mariaaab sunt in italia,si prietenului meu care este albanez i-a expirat viza de 90 de zile ,neam interesat aici,chiar astazi la biroul de imigrari si aici ne putem ... (vezi toată discuția)