avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... postari la avizierul firmei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

postari la avizierul firmei

buna ziua, in regulamentul de ordine interioara este prevazut ca departamentul de resurse umane sa afiseze la avizier anumite dispozitii. Cf CM , cap XI art. 259 paragraf 4 'Regulamentul intern se afişează la sediul angajatorului. '

Stiu ca am intalnit o prevedere prin care se stipula ca acest avizier sa fe prezent la fiecare punct de lucru, in cazul in are firma are mai multe puncte deschise.

De ex. sediul firmei este in lt loc decit cel in care imi desfasor eu activitatea, cam la 30 min de mers pe jos, in alta directie decit cea la care merg zilnic la serviciu ; la sediul central al firmei ne deplasam personal numai daca e o problema urgenta si nu zilnic pentru a consulta avizierul.

Cum putem lua cunostinta de aceste afisari daca nu avem acelasi sediu si nici nu ne sunt semnalate ca au fost puse la avizier?

Exista o astfel de prevedere si daca imi puteti da art si lit. respectiva?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 15:32, 18 Februarie 2010
Puteti face solicitare la sediul central ca toate documentele de interes general sa va transmise in copie si la punctul de lucru unde va desfasurati activitatea. Puteti sa organizati acolo un loc ptr afisier in care sa puneti acele documente.

Nu este o cerere care sa necesite resurse extraordinare din partea angajatorului. Asa ca, nu ar avea de ce sa va refuze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulament ordine interioara rrramor rrramor Care sunt specificatiile care trebuie sa apara in mod obligatoriu, in ROI? Multumesc! (vezi toată discuția)
Temei de drept sanctiune disciplinara costel58 costel58 Pot fi folosite ca temei de drept pentru sanctiuni disciplinare(inclusiv suspendare pe perioada cercetarii disciplinare) doar articole din Regulamentul de ... (vezi toată discuția)
Presedintele de bloc nu vrea sa afiseze nimic din cauza regulamentului (ue) nr.679/2016 ariadna_2023 ariadna_2023 Presedintele de bloc refuza sa afiseze la avizier hotararile Adunarii generale a Asociatiei de proprietari, hotararile comitetului executiv, datele de contact ... (vezi toată discuția)