avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Trecere la norma de venit pentru un PFA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Trecere la norma de venit pentru un PFA

Buna,

Am optat pentru venit net in sistem real si as vrea sa trec la norma de venit.

1. Ce trebuie sa fac pentru a realiza trecerea ? Eventual este ok sa trec incepand de la anul (depun cerere in Ianuarie 2007).

2. Cine stabileste norma de venit. Stiu ca in OMF 1847/2003 sunt trecute activitatile ce admit norme de venit si am vazut ca norma e stabilita de "directiile generale ale finantelor publice judetene". Mai exact unde ar trebui sa sun ca sa aflu norma de venit pentru IT (servicii software).

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 20:43, 14 Noiembrie 2006
daca nu te superi, poti fi mai concis?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa devin pfa cu norma de venit, dar nu gasesc unde sa ma incadrez andr31 andr31 Sunt din Brasov si am gasit normele de venit aferente anului 2001 aici : ... (vezi toată discuția)
Veniturile din activitati agricole ADRIAN MARI ADRIAN MARI cum se impoziteza, sunt scutite, cum se declara? (vezi toată discuția)
Impozitul platit de intreprinderea individuala ionutz_vali1983 ionutz_vali1983 Buna ziua. Ce fel de impozit plateste intreprinderea individuala, impozit pe venit sau impozit pe profit? Va multumesc (vezi toată discuția)