avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale modificare asociat unic
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

modificare asociat unic

1. In prezent detin o sc si doresc sa o dau surorii mele. De ce acte avem nevoie la ORC ? Aceasta schimbare implica modificarea unor acte si care ar fi ele ?
2. In actul constitutiv am cod caen 4711 ca activitate secundara ce nu apare in actul constatator. Ce tr sa fac pt ca acesta sa apara si in actul constatator?(Merg la orc si cer asta si apoi merg dupa autorizatii sau invers?)
3. Care sunt autorizatiile de care am nevoie pt cod caen 4711?
Cel mai recent răspuns: ContSters98040 , utilizator 17:03, 18 Februarie 2010
In vederea cesionarii partilor sociale catre sora dumneavoastra aveti nevoie de : - decizia asociatului unic,
-actul constitutiv actualizat,
-declaratia din partea surorii dumneavoastra ca indeplineste conditiile prevazute de lege sa detina calitatea de asociat unic in societatea x, ca nu mai detine calitatea de asociat unic intr-o alta societate, ca indeplineste conditiile sa fie administrator in societatea x( asta in cazul in care o sa indeplineasca si functia de administrator) precum si faptul ca accepta mandatul de administrator.
Daca aveti in actul constitutiv codul CAEN 4711 ca activitate secundara si nu apare in certificatul constatator, faceti o cerere de indreptare erori materiale. daca incepeti aceasta activitate pe societate, mergeti si depuneti declaratia model 2 la Registrul Comertului. In situatia in care veti avea nevoie de autorizatii speciale va vor contacta autoritatile in domeniu in privinta autorizarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugarea unui nou cod caen Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Vreau sa adaug un obiect secundar de activitate( caen 8690) dar nu stiu ce trebuie sa depun la ONRC? Mentionez ca am deja un [b]Act ... (vezi toată discuția)
Funcionare, desfasurare activitate caen activitate secundara basu basu Buna ziua, am ca activitate principala un cod caen(4711) si vreau sa desfasor pe aceeasi societate si activitate de intermediere cu produse farmaceutice. Am ... (vezi toată discuția)
Adaugare obiecte de activitate - acte necesare vasilemihaela23 vasilemihaela23 Doresc sa mai adaug un obiect de activitate secundar (un nou cod CAEN) la cele 50 de puncte de lucru deja infiintate ale societatii noastre si vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)