avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării pot cumpara o casa - prin creditare - daca am un venit ...
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

pot cumpara o casa - prin creditare - daca am un venit de 700 lei?

am 38 ani,un copil de 13 ani,vaduva.as dori sa stiu daca pot face un credit pt o casa.sunt angajata cu carte de munca cu un salariu de 700 ron,300ron(pensia copilului de urmas),nu am si nu am avut niciodata imobil,se poate face un credit cu venitul meu?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 21:15, 21 Februarie 2010
Daca doriti sa cumparati o casa modesta la tara cred ca se poate. De ce nu va adresati unei banci pentru a va face o simulare de creditare? Asta ca sa vedeti ce suma puteti obtine ca si credit raportat la veniturile dvs lunare!B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca- rata pana in 2015 Herra_ Herra_ Mama mea are un imprumut de 10.000ron la BRD. Rata lunara de 300roni o platesc eu. II dau lunar ei (ea da de pe cardul de pensii) Daca Doamne fereste i se ... (vezi toată discuția)
Pensia de urmas apocalyptica apocalyptica Iau pensie de urmas.M-am angajat cu carte de munca,insa din cauza lipsei clientilor am fost data afara dupa o luna...si apare o demisie cu acordul ambelor ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas copil lili olarescu lili olarescu Buna ziua! Am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Am un nepotel de 9 ani si jumatate, i-a decedat tatal saptamana trecuta, tatal lui lucra in Cooperatie era ... (vezi toată discuția)