avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... munca in strainatate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

munca in strainatate

Buna seara! am si eu o intrebare o matusa de a mea se afla in Italia acolo ea munceste 3 ore ca menajera si are si contract de munca pentru aceste 3 ore intrebarea mea este daca in Romania este recunoscut acest contract de munca si daca toata perioada cat lucreaza acolo o sa se ia in considerare la pensie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:23, 18 Februarie 2010
Da, ii este recunoscuta acesta perioada in care a lucrat legal in Italia. De asemenea, acea perioada i se va lua in calcul la stabilirea pensiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie comunitara - italia mihaela daniela mihaela daniela buna seara!am si eu o intrebare daca mama mea munceste in italia cu contract de munca si i se platesc toate drepturile aici cand va iesi la pensie anticipat ... (vezi toată discuția)
Legislatie iulianapaduret iulianapaduret Buna seara! Daca mama isi angajeaza fiica pe post de menajera(cu contract cf.legii bineinteles) ar avantaja-o pe fiica in obtinerea domiciliului minorului de 6 ... (vezi toată discuția)
Contrac de munca in slovacia ioneliya38 ioneliya38 buna seara,am nevoie de ajutorul dumneavoastra,sotul meu lucreaza sofer pe comunitate ,cu contract la o firma din slovacia,intrebarea mea este daca perioda ... (vezi toată discuția)