avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Nu cred ca sunt incadrat cum trebuie ca functionar ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Nu cred ca sunt incadrat cum trebuie ca functionar public in Politia Comunitara

cand m-am angajat aveam facultatea terminata dar primaria m-a incadrat pe o treapta de salarizare cu studii medii. Creintele postului erau pt studii medii dar eu chiar nu pot sa fiu incadrat intr-o treapta salariala mai mare?
Cel mai recent răspuns: cetateanuly , utilizator 13:54, 28 Februarie 2010
Cam extremist exemplul tau ...........faceam referire la functionari publici nu personal contractual fp nu sunt decat de la referent in sus
Sa-ti dau un ex Cand m-am angajat nu erau scoase la concurs decat posturi pt studii medii .......... (ca asa sunt vremurile accepti orice) referent . Comicul situatiei este ca lucrez pe un post de inspector dar incadrarea este pe referent deci nu pot fi incadrat pe studii sup pt ca le aveam dinainte dar daca terminam acum se putea.

Comicul situatiei este ca lucrez pe un post de inspector dar incadrarea este pe referent deci nu pot fi incadrat pe studii sup pt ca le aveam dinainte dar daca terminam acum se putea.

Da, cam "tras de par" exemplul dat, dar din citatul tau se vede dezordinea din sistem, problema este daca va fi in stare cineva sa il indrepte spre normalitate si dac noi toti vrem asta intradevar.
Din pacate este real exemplul ,trist este ca se practica foarte des. Dezordine este putin zis ... jungla este cuvantul potrivit . De fapt nu judec sistemul eu incerc doar sa capat o explicatie logica la problema ridicata Raspunsurile primite sunt ambigue mereu pe langa subiectul in discutie, ANFP a batut campii trimitandu-mi ca raspuns aceleasi paragrafe din lege care erau in discutie nimic concret fapt pt care inclin sa cred ca este o traditie de a refuza raspunsul concret tocmai pt a acoperii neclaritatea formulatii articolului de lege.In schimb raspunsul dat de ITM a fost pertinent si logic demonstrand ca am dreptate. Din pacate ANFP nu tine cont de logica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratie publica c c Am absolvit facultatea de administratie publica in vara anului 2008, iar in primavara lui 2009 am obtinut prin concurs un post de functionar public intr-o ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa anin 312 anin 312 Buna ziua! Lucrez intr-o primarie ,m-am angajat in urma cu 3 ani , ca persona contactuala calificata. Dupa nici un an am trecut la un alt compartiment din ... (vezi toată discuția)
Functionar public promovare milan65 milan65 Sunt functionar public din 2006, am intrat in sistem pe un post de referent (studii medii) . Am absolvit stiintele juridice inainte de a deveni functionar ... (vezi toată discuția)