avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general decontare transport
Discuție deschisă în Contabilitate în general

decontare transport

Sunt bugetar . Nu mi se pot deconta cheltuielile de transport cu masina personala , pentru efectuarea unei misiuni , pentru ca nu am permis de conducere? Mentionez ca are cine sa conduca .
Cel mai recent răspuns: vidiva , utilizator 18:20, 19 Februarie 2010
In principiu, decontarea transportului cu masina particulara (nu personala), e in regula. Nu exista nici un temei pentru a conditiona decontarea transportului cu masina particulara de posesia permisului de conducere.
cheltuielile de transport se deconteaza , indiferent ca a-ti mers cu masina personala ,taxi , tren , alte mijloace de transport in comun, numai daca la decont atasati documentul justificativ: bonul fiscal de carburant, biletul de calatorie . am pus mai multe variante ,daca vi s-a dat un avans spre decontare, ordin de deplasare(caz in care primiti si diurna pt deplasare)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin de deplasare dionis456 dionis456 Buna ziua, Am si eu o mica nelamurire, sper sa fi scris un topicul corect. A trebuit sa fac o deplasare, inafara tarii, la un client. Iar acum firma de ... (vezi toată discuția)
Deconectarea cheltuielilor pentru drum. danaa1 danaa1 Martorii chemati prin citatie la instanta, au dreptul de a li se deconta cheltuielile de drum. In cazul cand un martor se prezinta la instanta, care este ... (vezi toată discuția)
Deplasare in strainatate lordu lordu S-a modificat legea privind cheltuielile cu deplasarile in strainatate? Am auzit o \"poveste\": daca stai mai mult de o saptamana plecat in strainatate firma ... (vezi toată discuția)