Bună ziua.
M-ar interesa dacă o persoană cu studii superioare în domeniu, încadrată pe postul de consilier III - contabil într-o primărie comunală, sub 1 an vechime, poate beneficia de sporul de CFP şi în ce cuantum.Specific că este post unicat în specialitate.Care este baza legală acordării acestui spor?
Vă mulţumesc.
studiati Ordonanta Guvernului 119/1999 cu modificarile ulterioare .stiu ca numirea se face de conducatorul entitatii prin decizie , cu aprobarea entitatii superioare, persoana numita nu trebuie sa fie implicata in actiunile prezentate la viza, indemnizatia poate fi de pana la 25% , dar nu stiu de vechime s-ar putea sa fie necesara ca pt un post de conducere.solicitati si alte pareri
Acordare viza cfp
aniachim
Subt contabil si am salariul de incadrare format din: incadrare + vechime + 25 clase pt ca sunt in echipa de proiect pe fonduri nerambursabile. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Acordare viza cfp
cocutaioly
sunt angajata la o unitate bugetara , am studi superioare , dar juridice de drept sunt incadrata ca referent superior, am depus dosar de viza cfp, mi se acorda ... (vezi toată discuția)