avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prelungire contract de munca??????????
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prelungire contract de munca??????????

in anul 2009, in luna august, am fost detasata in interesul serviciului la o alta unitate de invatamant. am beneficiat de prelungire conform codului muncii 2 ani peste varsta de pensionare standard.
la 31 ianuarie mi a expirat detasarea, iar conducerea unitatii unde eram titulara mi a incheiat cartea de munca si m a pensionat conform codului muncii- din dispozitia angajatorului.
unitatea la care am functionat ca detasata doreste sa ma mentina in activitate, la cumul,exista vreo posibilitate?
In ce baza imi poate incheia un nou contract de munca, tinand cont ca posturile sunt blocate, postul este unic.
as dori baza legala, legea si articolul de lege.
multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Pot cumula pensia cu salariul in sistemul bugetar? munteanu_gyna munteanu_gyna in anul 2009, in luna august, am fost detasata in interesul serviciului la o alta unitate de invatamant. am beneficiat de prelungire conform codului muncii 2 ... (vezi toată discuția)
Cumul cu pensia boila boila Buna ziua lucrez la o institutie publica si am in serviciu o persoana care face cumul cu pensia. E angajata pe perioada determinata pe un post unde titulara ... (vezi toată discuția)
Conventie civila institutie publica CORNEA ADRIAN CORNEA ADRIAN Buna ziua La o institutie publica se poate incadra personal pe baza de conventie civila, tinand cont de faptul ca posturile vacante sunt blocate ? Multumesc. (vezi toată discuția)