avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Declaratia 101
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Declaratia 101

Am o firma fara activitate de la infiintare pe care am suspendat-o anul trecut pe 27 iulie, sa scap de impozitul forfetar. nu am stiut ca trebuie sa depun in continuare decl 100 chiar daca firma e suspendata si azi cand am fost sa o depun mi-au spus de la finante ca trebuie sa depun decl 101 pentru ca pe trimestrul 3 mai aveam de platit o diferenta de 183 de lei la impozitul forfetar. Imi poate spune cineva unde trebuie sa trec aceasta suma in decl 101?
Cel mai recent răspuns: Florin Marius Savu , Consultant fiscal 22:47, 19 Februarie 2010
Declaratia 101 vreti sa o completati dv. singur ? In ce calitate ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ultimile declaratii, ultimul "forfetar" soft soft Buna ziua. Am nevoie de un raspuns urgent la urmatoarea problema: Am avut un SRL, infiintat in 2007, care nu a avut niciodata activitate. Evident ca ... (vezi toată discuția)
Societate fara activitate care a platit impozit forfetar iuliana25 iuliana25 Buna ziua! Am o firma care de la infiintare si pana azi nu a avut activitate. Fiindca am suspendat-o abia in iulie 2009 am fost nevoita sa platesc impozit ... (vezi toată discuția)
Termen depunere decl.101 dozo dozo Am urmat.speta: -la sf.trim III a reiesit pierdere si ca atare am platit imp.forfetar; -la sf.trim IV va iesi tot pierdere si voi plati tot forfetarul; In ... (vezi toată discuția)