avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere penala rezolutie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere penala rezolutie

la data de 29-07-2009 am trmis prin posta cu recomandare 2 plangeri una ce vizeaza membri primariei si una ce vizeaza vecini .La plangerea contra primarie sa dat curs dar eu ceream art.246si271 binenteleas ca rezolutia a fost N.U.P.dar raspunsul dat de procurorul X vizeaza numai 246 despre 271 nimic desi sunt dovezi ca primaria stia de hotararea jud.am atacat aceasta rezolutie unde am revenit si cu acuzatia de fals uz de fals si omisiunea de a sesiza organele competente.Prim Procur.binenteles ca a mentinut rezolutia cu toate ca iera jalnica un art.omis iar la 246 spune ca persoanele respectiv membri si primarul nu sunt intrunite elementele constitutive ale infractiuni intrucat respectivul primar nu a actionat cu rea credinta deoarece a fost ales in 2009 iar eu spuneam clar in plangere ca a dat unda verde efectuari unui cadastru in anul 2008 cu semnatura si stanpila.Dar probabil spre norocul pe raspuns apar articolele 288-291 si 260 cred ca raspunsul va fi la fel acte doveditoare sunt dar traim in Romania,si cei care trebuie sa ia masuri se fac ca ploua (o rugaminte sfatuitima ce ar trebui sa fac in cazul in care se va raspunde la fel.)#-o
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:25, 19 Februarie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Conform art.228 alin.8 C.proc.pen.,împotriva rezoluției de neîncepere a urmăririi penale se poate face plângere la instanța de judecată,potrivit art.278 ind.1 și următoarele C.proc.penală.
Parcurgeti cu atentie RIL impotriva actelor /masurilor dispuse de procuror

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal??? irinu irinu Am depus o plangere la Parchet unde ceream un art. iar procurorul a scris pe rezolutie altul ce pot sa fac (este vorba de omisiunea sesizari organelor de ... (vezi toată discuția)
Rezolutie este posibil? irinu irinu Buna seara. Este corect am depus o plangere la Parchetul X dupa cateva luni si o cercetare destul de ciudata spun ieu deoarece sa dat N.U.P.pe motiv ca domnul ... (vezi toată discuția)
Art 10 lit g cp vechi gssmss gssmss In cazul in care rezolutia de neinceperea urmariri penale date in baza 228 alin 6 raportat la art. 10 lit g cod vechi , cum trebuie sa interpretez ? sunt sau ... (vezi toată discuția)