Am depus o plangere la Parchet unde ceream un art. iar procurorul a scris pe rezolutie altul ce pot sa fac (este vorba de omisiunea sesizari organelor de cercetare iar ei au trecut marturie mincinoasa.)???:oops:
este vorba de o plangere care se afla la cercetari iar cand am fost la politie am fost intrebat dar se pare ca vor sa acopere pe cei vinovati nu ar fi primadata ??
Ideea este ca dvs puteti sa faceti orice plangere doriti insa , in urma cercetarilor , ofiterul stabileste incadrarea faptelor , incadrare care este confirmata sau infirmata de catre procuror!B-)
am depus o plangere la parchet cu motive ceream art.246,si271 am primit rezolutie de NUP.pentru 246 iar de 271 nici macar nu sa scris nimic am atacat acesta rezolutie la prim procuror si nimic acum sunt in instanta dar se pare ca nici acolo nu se ia in considerare ca in drept mi-am intemeiat ambele art.unele dovezi au disparut de la dosar unde nustiu dar cert este ca nu mai sunt acum sper ca avocatul meu sa le deschida ochii.multumesc.
Conform art.278 c.pr.pen,aveti posibilitatea sa atacati in 20 de zile rezolutia data de procuror,la procurorul ierarhic superior,iar daca acesta nu va raspunde in 20 de zile,aveti posibilitatea sa sesizati direct instanta de judecata