avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere rezolutie diferite?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere rezolutie diferite?

Buna ziua.
Am depus o plangere la parchet inpotriva C.L.F.F.Z in care ceream doua art. respectiv 246.271.dupa cercetari am ramas putin surprins binenteles sa dat N.U.P,.dar de articolul 271 nu sa facut vorbire deloc ca si cum eu nu as fi scris de acest art.cu toate ca aveam dovezi pe care le predasem organului de cercetare?
Parca banuind raspunsul deoarece cand organul sa prezentat la cercetari cei de acolo au spus ca vor rezolva problema mea daca declar ca sunt de acord ca in cazul in care vor cere nulitatea unui titlu eu sa retrag plangerea binenteles dupa vreo luna nau mai recunoscut nimic spunandumi ca nu au zis ei asta.Tinand cont ca sunt destule dovezi si pentru, fas in inscrisuri oficiale, uz de fals, omisiunea de a sesiza organele de cercetare penala Am cerut domnului Prim Procuror va rog datorita faptului ca nu am posibilitate materiala sa consult un avocat,sa incadrati faptele (precizez lasat cupon pensie handicap gradul(2) cu o pensie de 240ron) iar acum pe rezolutia de la prima plangere pe care am atacato ca find nelegala si unde rugam pe domnul Prim Procuror sa precizeze de ce nu apare si art.271 si cum poate un Procuror sa spuna ca un Primar este nevinovat deoarece a fost ales in2009 cand alegerile au avut loc in 2008 pe noua rezolutie sa pastrat ca find legala si intemeiata rezolutia si ca sa predat Politiei noua plangere cu art.288.291.260. Poate gresesc dar 260 este tot una cu art.263 nu mai inteleg nimic se face acest lucru intentionat ?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:38, 24 Februarie 2010
Teoretic aveti dreptate sa fiti revoltat
Practic pentru ca autoritatea pe care a-ti investit-o prin plangere cu solutionarea,poate dispune incadrarea sub incidenta infractiunii invocate de dvs numai si in baza probelor care eventual pot fi administrate in cauza.
Intradevar art 260=Marturia mincinoasa nu este tot una cu art 263= Omisiunea sesizarii organelor judiciare.
Trebuie insa sa constientizati ca ,nu tot ce apreciem ca reprezinta adevarul poate fi probat in conditiile legii
Ultima modificare: Miercuri, 24 Februarie 2010
ynocentta, utilizator
Daca mai sunteti in termen,puteti ataca rezolutia procurorului la procurorul ierahic superior,conf.art.278 c.pr.pen.
Incercati sa mergeti la decanul baroului din localitate,unde facand dovada putinatatii veniturilor dvs.sa cereti in scris,desemnarea unui avocat din oficiu sau a unuia care sa va ajute"pro bono"(gratis)
Succes !
Ultima modificare: Miercuri, 24 Februarie 2010
Radu Gabrian, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala rezolutie? irinu irinu Buna seara. Nu mai inteleg nimic :La data de 29-07-2009 dupa ce parcursesem toate posibiltatile legale si normale mam vazut nevoit sa ma adresez ... (vezi toată discuția)
Neaparat un sfat? irinu irinu Buna ziua. Ce este de facut pana reusesc ca consult un avocat am depus o plangere la Parchet sa dat o rezolutie de N.U.P.am atacato dar raspunsul a fost ... (vezi toată discuția)
Rezolutie este posibil? irinu irinu Buna seara. Este corect am depus o plangere la Parchetul X dupa cateva luni si o cercetare destul de ciudata spun ieu deoarece sa dat N.U.P.pe motiv ca domnul ... (vezi toată discuția)