avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Neaparat un sfat?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Neaparat un sfat?

Buna ziua.
Ce este de facut pana reusesc ca consult un avocat am depus o plangere la Parchet sa dat o rezolutie de N.U.P.am atacato dar raspunsul a fost respingerea plangeri si mentinerea rezolutiei ca find legala si temeinica iar acum dupa ce am facut o noua plangere unde ceream art.288.291. si 260.infractiuni ce nu au fost sesizate in dosarul in care sa dat N.U.P. iar astazi mam trezit cu citatie la judecatorie care cheama in instanta pe cei care iam atacat in prima plangere dar de care nu sa facut vorbire tare ciudat nimeni nu mai intelege nimic cum poate sa imi dea raspuns ca nu sunt intrunite elementele constitutive iar acum asta sau este un motiv intemeiat sa evite celelalte art. la care am facut referire a doua oara.#-o va rog un raspuns cat mai exact daca se poate.Toate celelalte care lipsesc le gasiti in pag 2 (probleme penale. Irinu si ma duce la art.171 alin2si3 cod proced.penala
Ultima modificare: Joi, 25 Februarie 2010
irinu, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:18, 25 Februarie 2010
Confuz postat mesajul in special paragraful cu trimitere la ...pag 2
Reveniti cu precizari concrete
Buna ziua .multumesc pentru proptitudine este vorba de ce am scris ieri pentru a numai repeta am depus o plangere sa dat o rezolutie in care nu se facea vorbire de art.171 cod penal am atacato la persoana erarhica si sa dat se pastreaza rezolutia iar acum nia venit citatia un alt numar de dosar si spune de 171 cod pro.pena. alin.2.si3 va rog sa ma scuzati daca am gresit dar sunt umpic bulversat
prima plangere a fost respinsa probabil pt. incadrarea necorespunzatoare a infractiunii .
nu sa facut deloc vorbire de acest articol eu cerand art246, 271 cod penal
irinu a scris:

Buna ziua .multumesc pentru proptitudine este vorba de ce am scris ieri pentru a numai repeta am depus o plangere sa dat o rezolutie in care nu se facea vorbire de art.171 cod penal am atacato la persoana erarhica si sa dat se pastreaza rezolutia iar acum nia venit citatia un alt numar de dosar si spune de 171 cod pro.pena. alin.2.si3 va rog sa ma scuzati daca am gresit dar sunt umpic bulversat

Art 171 Cod penal - Infractiuni contra reprezentantului unui stat strain -Infractiunile contra vietii,integritatii corporale ,sanatatii,libertatii sau demnitatii,
savarsite impotriva reprezentantului unui stat strain,se sanctioneaza cu pedeapsa prevazuta de lege pentru fapta savarsita ,al carei maxim se sporeste cu 2 ani
Actiunea penala se pune in miscare la dorinta exprimata de guvernul strain

Faptele sesizate de dvs care au facut obiectul cercetarilor ,se incadreaza sub incidenta mentionatelor dispozitii?
Ultima modificare: Joi, 25 Februarie 2010
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala rezolutie? irinu irinu Buna seara. Nu mai inteleg nimic :La data de 29-07-2009 dupa ce parcursesem toate posibiltatile legale si normale mam vazut nevoit sa ma adresez ... (vezi toată discuția)
Rezolutie este posibil? irinu irinu Buna seara. Este corect am depus o plangere la Parchetul X dupa cateva luni si o cercetare destul de ciudata spun ieu deoarece sa dat N.U.P.pe motiv ca domnul ... (vezi toată discuția)
Plangere rezolutie diferite? irinu irinu Buna ziua. Am depus o plangere la parchet inpotriva C.L.F.F.Z in care ceream doua art. respectiv 246.271.dupa cercetari am ramas putin surprins binenteles sa ... (vezi toată discuția)