Buna seara. Nu mai inteleg nimic :La data de 29-07-2009 dupa ce parcursesem toate posibiltatile legale si normale mam vazut nevoit sa ma adresez organelor Parchetului deoarece Hotararea de validare era emisa de .C.J.F.F.am fost obligat sa ma adresez la judet cu posta recomndat unde anexam 2 plingeri una impotriva C.L.F.F.X si una persoanelor care au incalcat mai multe art.respectiv vecini.La C.L.F.F. facand referire la art.246.271.cod penal.dupa cateva luni sa dat o rezolutie de N.U.P pe care am atacato la domnul Prim Procuror dar in acelasi timp reveneam si cu acuzti noi de fals in inscrisuri oficiale uz de fals si omisiunea de a sesiza organele penale binenteles ca si organul erarhic a spus ca se mentine rezolutia dar trimite spre cercetare Politiei cercetari ale art.288,291,260 motiv pentru care nu am mai atacat acesta rezolutie in instanta deoarece sunt mult mai multe probe si mult mai clare chiar si pentru mine un necunoscator dar spre surprinderea mea astazi mam trezit cu o citatie de a merge in insanta pentru plangere inpotriva rezolutiei citez (este chemata in instanta camera1,c3-civil in ziua de 11 mart.2010 in calitate de petent in proces cu Xpresedintele C.L.F.F. si Y referent in calitate de intiminat pentru fond plangere impotriva rezolutiei pcurorului de netrimitere in judecata art.278 ind1C pp partea ciata are drept la aparator cu care se prezinta la termen in cazurile prevazute de art.171 ali.2si3 cod pp) Ce sa mai inteleg nu am atacat rezolutia in instanta asteptand rezolvarea celorlalte art. ?Ce este de facut maine o sa merg sa vad dosarul ? #-oAstept raspuns si multumesc.
Neaparat un sfat?
irinu
Buna ziua.
Ce este de facut pana reusesc ca consult un avocat am depus o plangere la Parchet sa dat o rezolutie de N.U.P.am atacato dar raspunsul a fost ... (vezi toată discuția)
Rezolutie este posibil?
irinu
Buna seara. Este corect am depus o plangere la Parchetul X dupa cateva luni si o cercetare destul de ciudata spun ieu deoarece sa dat N.U.P.pe motiv ca domnul ... (vezi toată discuția)