avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Este legal???
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Este legal???

Am depus o plangere la Parchet unde ceream un art. iar procurorul a scris pe rezolutie altul ce pot sa fac (este vorba de omisiunea sesizari organelor de cercetare iar ei au trecut marturie mincinoasa.)???:oops:
plangere impotriva actului procurorului in speta rezolutie de neincepere a urmaririi penale, catre prim procuror care va va raspunde ca este legal legal actul atacat si va va respinge plangerea, din nou veti face plangere impotriva actului prin care va raspunde prim procurorul la instanta de judecata care s-ar putea sa aiba alta parere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere rezolutie diferite? irinu irinu Buna ziua. Am depus o plangere la parchet inpotriva C.L.F.F.Z in care ceream doua art. respectiv 246.271.dupa cercetari am ramas putin surprins binenteles sa ... (vezi toată discuția)
Procurorul ierarhic are termen? danaa1 danaa1 Buna seara, Apelez din nou la voi stimati forumisti,pentru a ma ajuta cu explicatia legilor. Situatia este in felul urmator: 1) Depun o plangere la ... (vezi toată discuția)
Plangere penala rezolutie irinu irinu la data de 29-07-2009 am trmis prin posta cu recomandare 2 plangeri una ce vizeaza membri primariei si una ce vizeaza vecini .La plangerea contra primarie sa ... (vezi toată discuția)