avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturi si obligatii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturi si obligatii

dupa terminarea concediului de cresterea copilului(2 ani) ce drepturi am la locul de munca,daca ma pot intoarce si daca au voie sa ma concedieze, drepturi salariale si ce obligatii am ca angajat, ce obligatii au angajatorii
Cel mai recent răspuns: zzenovia , utilizator 12:56, 19 Februarie 2010
in aceasat perioada CIM a fost suspendat. la data finalizarii concediului de crestere a copilului veti avea aceleasi drepturi si obligatii pe care le-ati avut anterior. asemenea si angajatorul.
Sunteti protejata de lege 6 luni de la reluarea activitatii , nu puteti fi concediata .
Angajatorul trebuie sa va ofere acelasi loc de munca, aceeasi functie pe care ati avut-o in momentul suspendarii contr. ind. de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot intra in somaj dupa concediul de crestere a copilului? s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. Buna ziua! Am terminat de curand concediul pentru cresterea copilului si, la intoarcerea la vechiul loc de munca am realizat ca nu prea mai am ce sa mai ... (vezi toată discuția)
Revenire la munca din cic cristinablazs cristinablazs Buna ziua,in data de 07.12.2012 ar trebui sa revin la munca dupa 2 ani de concediu de maternitate.Am lucrat ca si agent de vanzari in comert si postul ... (vezi toată discuția)
Desfiintarea postului dupa concediu pentru cresterea copilului Maria1980 Maria1980 Buna ziua, sunt in situatia in care am dorit sa ma intorc la birou dupa 1 an si 3 luni de concediu de crestere si ingrijire copil insa mi s-a spus ca postul ... (vezi toată discuția)