avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract prestari servicii - report datorii
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract prestari servicii - report datorii

Buna ziua,

As dori va rog sa ma lamuriti in urmatoarea chestiune:

--> contract prestarii servicii telefonie cu matusa mea (actula decedata)
--> restanta in suma de x lei
--> in ca apare factura cu suma respectiva + penalizari.

Titularul de contract nu are mostenitori directi (copii, sot). Companie de telefonie ne ameninta ca plata trebuie facuta de ceilalti din familie. Se reporteaza datoriile in acest caz?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: pb2010 , utilizator 20:07, 20 Februarie 2010
mostenitorilor, chiar daca nu sunt pe linie directa (fiu, fiica) le revine atat activul cat si pasivul-datoriile mostenirii.
Va multumesc pentru raspuns.

Toate cele bune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul la mostenire si daca da la ce cota? DerLehrer DerLehrer Buna ziua, In urma decesului matusii mele (sora tatalui) pot avea drept la mostenire si daca da, la ce cota ? Mentionez ca pe linie directa nu are ... (vezi toată discuția)
Titularul unui credit a decedat, transfer al obligatiilor de plata catre familie ionut2601 ionut2601 buna ziua, Credit facut la credit europe bank in 10-12-2007,suma 8,497.50,perioada de rambursare 120 luni.Clientul a decedat la 01.07.2015.Dupa achitarea ... (vezi toată discuția)
Mostenim si datoriile? daniela0110 daniela0110 Tatal meu a decedat. In perioada cand traia a avut un abonament pe numele lui la una din companiile telefonice mobile din Romania(nu dau nume). Dupa decesul ... (vezi toată discuția)