avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale simigerie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

simigerie

Buna.Am nevoie de informatii in ceea ce priveste deschiderea unei simigerii,si mai exact ce fel de acte,autorizatii imi trebuie,va rog!
daca ma poate ajuta cineva,pease!!!!
Avand in vedere ca o simigerie presupune si fabricare si comercializare va infiintati o societate comerciala, cu obiect principal de activitate :Fabricarea painii; fabricarea prajiturilor si a produselor proaspete de patiserie cod CAEN 1071, avand ca obiecte secundare 1072,1073 etc precum si comert 4724. In momentul depunerii declaratiilor la Registrul Comertului, veti completa declaratiile cu activitatea desfasurata la sediu/punctul de lucru urmand a fi contactat de catre autoritatile in domeniu in vederea autorizarii, Ex. autoritatea sanitar-veterinara etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul caen pt deschidere covrigarie Frezia84 Frezia84 Am o nelamurire va rog: care este codul caen pt activitate principala a unei covrigarii: 1071 - Fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor şi a produselor ... (vezi toată discuția)
Autorizare ob. de activ. AMF2010 AMF2010 Buna, daca am ca obiect de activ. trecut in statut, comercializarea de paine...si vreau sa iau o franciza pe produse de patiserie pt. comercializarea lor, ... (vezi toată discuția)
Deschidere patiserie insistenta insistenta Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti de ce anume am nevoie pentru a deschide o patiserie. Este adevarat ca trebuie sa am calificarea de bucatar? Va multumesc (vezi toată discuția)