avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... admiterea in profesia de executor judecatoresc stagiar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

admiterea in profesia de executor judecatoresc stagiar

Buna ziua, imi poate spune cineva daca un proaspat absolvent al facultatii de drept se poate inscrie la concursul de admitere in profesia de executor judecatoresc stagiar? mentionez ca nu am nici o experienta in una dintre profesiile juridice si observ ca in actele necesare de inscriere este mentionat si copie de pe carnetul de munca certificata ca fiind conform cu originalul sau alte acte doveditoare ale activitatii desfasurate, din care sa rezulte ca a exercitat timp de trei ani functii de specialitate juridica.
Dar stagiul nu se face dupa examenul de admitere?
In lege este mentionat faptul indeplinirii conditiile de la art.15 lit a-f deci fara experienta...ma poate lamuri cineva?


Cel mai recent răspuns: madalinan , utilizator 23:31, 16 Octombrie 2010
Daca doriti sa deveniti executor judecatoresc stagiar nu vi se cer condirii de vechime in functii juridice, in urmqa examenului veti lucra pe linga un BEJ in perioada de stagiu. Importannt este sa promovati examenul si sa gasisti indrumatorul.
Imi poate oferi cineva vreo informatie despre examenul de admitere in profesia de executor judecatoresc legat de natura examenului si a subiectelor de concurs. As dori sa stiu daca sunt subiecte grila sau sinteza. Va multumesc
daca nu-ti gasesti un executor indrumator, iti dau ei unul din oficiu, sau inseamna ca ai luat examenul degeaba...?!
Nu stiu informatii si de aceea am apelat la acest forum in speranta ca voi afla cate ceva. As fi recunoscatoare pentru orice fel de indrumare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere la examenul pentru executor judecatoresc stagiar ContSters40598 ContSters40598 Poate un proaspat absolvent de drept sa se inscrie la acest examen? Daca nu are nicio experienta si nici nu este angajat ca jurist sau ca orice altceva, ci ... (vezi toată discuția)
Cum intri in meseria de executor judecătoresc ? Robert Dumitrache Robert Dumitrache Bună ziua! Sunt student in anul III in cadrul Facultății de Drept Unibuc , I-aș ruga pe cei care sunt in domeniu sau au informațiile necesare sa ma ajute ... (vezi toată discuția)
Admitere executori judecatoresti stagiari ankalaura85 ankalaura85 Buna ziua1 Desi nu scriu unde trebuie, as dori sa ma ajute cineva cu privire la ex de admitere in profesia de executor judecatoresc stagiar. As avea nevoie ... (vezi toată discuția)