avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită popriri conturi
Discuție deschisă în Executare silită

popriri conturi

Buna
va rog sa imi spuneti daca in urma unui proces care se afla pe rol fara o sentinta definitiva se poate executa silit o persoana
Cel mai recent răspuns: sca baloisibaloi , Avocat 20:03, 19 Februarie 2010
Nu se poate executa fara un titlu executoriu ( hotarare jud. def. si irevoc., contract, act autentic etc.).
Dar se poate pune sechestru asigurator sau poprire asiguratorie.
Titlul executoriu nu poate fi numai o hotarare definitiva si irevocabila. CEC-ul, Biletul la Ordin,Cambia sau un contract bancar investite cu formula executorie pot fi puse in executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin depus dupa scadenta pneuros pneuros Se poate investi cu putere executorie un bilet la ordin depus dupa scdenta cu 4 zile? (vezi toată discuția)
Executare silita in strainatate a unui titlu executoriu care nu este hotarare judecatoreasca monik monik buna ziua! cunosc legislatia privind executarea in statele UE a hotarailor judecatoresti/actelor autentice etc romane..insa cum se executa in strainatate un ... (vezi toată discuția)
Fila cec poate constitui titlu executoriu? ContSters69460 ContSters69460 Fila CEC lasata garantie pt niste lucrari, poate constitui titlu executoriu, si implicit se poate executa debitorul, fara ca respectiva Fila CEC sa fie ... (vezi toată discuția)