avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Inregistrare impozit profit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Inregistrare impozit profit

Buna ,

Multumesc mult pentru ajutor in clarificarea urmatoarei probleme:
-in cazul in care in care o societate inregistreaza pierdere in in cursul anului 2009( trim I sau II) aplicand reglementarile privind ,modalitatea de calcul a impozitului minim pe profit /impozit pe profit se inregistreaza improfit cu semnul minus 691=441 -... in luna iunie dau septembrie( data declaratie 100) sau se face aceasta inregistrare la sfarsitul anului ( societatea este tot pe pierdere) prin declaratia 101.
Mentionez ca platile si si declaratiile 100 pentru trim I si II 2009 sau facut la nivelul impozitului minim datorat.
Multumesc inca o data

PS Va rog sa tineti cont ca sunt incepatoare in transmiterea de mesaje pe acest forum.

O seara placuta

i
Cel mai recent răspuns: alcibiade , utilizator 22:59, 21 Februarie 2010
Mesajul a fost inteligibil.
Mi s-a parut mie sau ati afirmat ca "in cazul in care in care o societate inregistreaza pierdere in in cursul anului 2009( trim I sau II) aplicand reglementarile privind ,modalitatea de calcul a impozitului minim pe profit /impozit pe profit se inregistreaza improfit cu semnul minus 691=441 -... " ?

Eu am citit reglementarile, dar precizarea asta cu semnul minus mi-a scapat.
Ziceti-mi si mie articolul, ca poate reusesc sa completez D101.
Multumesc si eu.
Ptr. d-nul Savu
- cred ca Lory a vrut sa intrebe daca impozitul forfetar se inregistreaza cu minus.

Ptr. Lory
-Raspunsul este NU!
Multumesc mult pentru raspunsul promt( ->malamut).
Am vazult ca ai inteles intrebarea mea .(-malamut)
Neclaritatea mea era in ceea ce priveste inregistrarea in contabilitate impozitului pe profit de catre o societate care inregistreaza pierdere ( trim II+III 2009) .

Pentru Florin cred ca nici eu nu m-am exprimat foarte bine si s-a inteles altceva referitor la semnul minus. Nu este necesar sa cauti in reglementari deoarece nu exista aceasta precizare.
Scuze pt. confuzie
Toti am fost incepatori odata, imp este sa perseverezi.
@florinsavu - poate intr-o zi si lory devine consultant fiscal, are tot viitorul in fata pt a devenii o profesionista intr-ale contabilitatii, ''sper sa nu serveasca mingile de tenis atat de taiate ca d-voastra cand cineva ii va solicita ajutorul atunci'' , ea este abia la litera A in alfabetul economic, asa ca sa-i acordam clementa
Multumesc mult ,, alcibiade''pentru sustinere si incurajare.
Ma bucur ca mai exista empatie.

Alte discuții în legătură

Impozit profit trim i , impozit minim trim ii ady28 ady28 -in cazul in care o societate a inregistrat si declarat in trim I 2010 impozit profit 1430 lei (transa minim 550/trim) iar in trim II are impozit cumulat ... (vezi toată discuția)
Inregistrare impozit forfetar JENIFER JENIFER La trim 1 am calculat si platit un impozit pe profit de 7161.La 30.06.09 ,cumulat de la inceputul anului am impozit pe profit 2373,deci de plata 0.In ... (vezi toată discuția)
Impozit pe profit - calcul trim 4 ?? cristiana ionescu cristiana ionescu #-o Cred ca gandesc prea mult si nu mai stiu sa scriu cifrele . Cazul meu este urmatorul: Societatea mea ,in trim 1 a avut imp.profit 0,in trim 2 am declarat ... (vezi toată discuția)