avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... o.s.i.m. Marca inregistrata si numele societatii sunt ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

o.s.i.m. Marca inregistrata si numele societatii sunt diferite. Cum explic politistilor de ce?

la registrul comertului e un nume iar la osim am scos marca pe un alt nume, firma de paza,pe uniforme cei de la politie imi cer sa apara numele de la registrul comertului nu cel de la osim,eu stiu ca e o greseala dar nu stiu cum sa le explic
Cel mai recent răspuns: Sorin IANCU , Consultant proprietate industriala 14:56, 26 Februarie 2010
Daca ati fi mai explicit poate am intelege si noi ceva.
Cu stima
Intr-adevar, trebuie sa fie numele inregistrat la ONRC ... mergeti la OSIM si incercati sa remediati situatia, astfel incat sa aveti acelasi nume.
Buan ziua,
Pe langa faptul ca trebuie sa fiti ceva mai explicit, asa cum a mai zis cineva, depinde si cum ati depus cererea de inregistrare la OSIM.

Succes in continuare!
Cei de la politie ar trebui sa cunoasca ceva mai bine legea. La OSIM se inregistreaza insemnele distinctive si nu obligatoriu numele societatii.

Dar, nu ma mai mir de nimic.

Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dilema? stanbogdan23 stanbogdan23 Buna ziua ,va rog frumos ajutati-ma si pe mine un un raspuns elogvent la urmatoarea intrebare. Vreau sa infiintez o firma de paza si protectie cu ... (vezi toată discuția)
Utilizare denumire marca comerciala pavel123 pavel123 Am inregistrat o denumire de marca si a inceput sa fie cunoscuta. Am observat ca multi (cu buna stiinta), incearca sa profite si se optimizeaza pe Internet ca ... (vezi toată discuția)
Denumire firma vs marca pavelescu2005 pavelescu2005 salut am un srl - sc abc xyz srl daca cineva inregistreaza la osim "abc xyz" ma poate obliga sa-mi schimb denumirea firmei ? multumesc (vezi toată discuția)