avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident rutier

buna ziua,
am nevoie de niste lamuriri.
in data de 6 ian. 2010, am avut un acident rutier, care s-a soldat cu o victima, adica unul dintre pasageri s-ia rupt clavicula.
toae bune si frumoase pana aseara, cand victima m-a sunat si a inceput sa ma ameninte ca are un certificat medico-legal si ca , daca nu i dau bani, "foloseste certificatul medico-legal"
mentionez ca, in ziua accidentului, dupa ce am fost consultati de medic, toti pasagerii autoturismului, nici unul nu a ramas spitalizat, iar la politie, toti au dat declaratie ca nu au patit nimic, si ca nu au nici o pretentie materiala sau de orice fel.
ce pot face ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Februarie 2010
giurgiu_m_b, utilizator
Cel mai recent răspuns: giurgiu_m_b , utilizator 16:48, 21 Februarie 2010
in cazul in care se ajunge la un proces, asigurarea RCA acopera despagubirile cerute de vatamat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier vatamare corporala din culpa gabrielconstantin gabrielconstantin Buna ziua, Pe data de 10.07.2016 am fost implicat intr-un accident rutier in care nu am acordat prioritate iar victima a fost o tanara motociclista. ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victime ContSters390659 ContSters390659 Am fost victima unui accident rutier nedeclarat , pe trecerea de pietoni. am incheiat o intelegere verbala care nu a fost respectata. pot face plangere la 10 ... (vezi toată discuția)
Accident rutier llumi llumi Buna ziua! In data de 01.09.2010...tatal meu a avut un grav accident rutier...l-a lovit un autoturism pe trecerea de pietoni...in urma accidentului tatal meu ... (vezi toată discuția)