avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa stau mai mult timp cu baietelul meu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa stau mai mult timp cu baietelul meu

Buna ziua!
Am mai scris si ....voi mai scrie!
Vreau sa imi petrec mai mult timp cu copilul meu.
Simt ca si el doreste acelasi lucru.
Am o cunostinta care ,deasemenea este divortat si a obtinut prin instanta ca baietelul lui sa stea o saptamana la el si o saptamana la fosta sotie.
Sunt constient ca nu este in avantajul copilului un astfel de program insa,pt numele lui Dumnezeu chiar nu se poate obtine dreptul de a-mi lua copilul in fiecare week end ,tot week end-ul,adica de vineri seara pana duminica seara?
DACA CINEVA IMI OFERA GARANTIA IZBANDEI IN INSTANTA SUNT DISPUS SA OFER UN ONORARIU MULT MAI MARE DECAT CEL OBISNUIT.
Cu speranta ,astept un raspuns!
Va multumesc,
Sandu
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:06, 20 Februarie 2010
buna ziua
investiti instanta de judecata cu o noua cerere prin care solicitati modificarea programului de vizita asa cum prevede legea de doua ori pe luna de vineri pina duminica ,vacanta si sarbatorile legale ,dar avind in vedere virsta copilului cam greu de convins instanta ca veti face fata cu brio cerintelor celui mic pe o perioada asa lunca de timp.De garantat nu va poate garanta nimeni ceea ce cereti dvs ,daor poate face diligente in acest sens .
av daniela
chiar nu se poate obtine dreptul de a-mi lua copilul in fiecare week end ,tot week end-ul,adica de vineri seara pana duminica seara?


avand in vedere ca si celalat parinte catre care a fost incredintat spre crestere si educare doreste sa-si petreca si acesta weekendul cu copilul...poate obtineti 2 weekenduri pe luna si altele: o spatamana, o luna vacanta, vara, iarna....
poate...
ce bine ar fi sa poata garanta cineva ceva...inainte de sesizarea instantei:)
Daca vreti sa platit mult se poate discuta.
Dar o nu cred ca o sa platiti atat de mult pe cat credeti ca ar merita deranjul.
Intr-o varianta de 2 sau 3 avocati pe care sa ii platiti mult, poate ca s-ar reusi.
Altfel nu cred ca aveti sanse reale...
La cum sta treaba...:(

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz acord de iesire din tara cand e programul de vizitare, consecinte wakeupdolores wakeupdolores Daca mama copilului doreste sa plece cu copilul din tara cand este programul copilului cu mine pot sa refuz?? Eu am un program de doua dati pe luna (de sambata ... (vezi toată discuția)
Drept de a petrece timp cu copilul Mihai2017 Mihai2017 Buna ziua, Suntem divortati, locuim in orase diferite la distante de aproximativ 300 km si avem un copil de 2 ani. In acest moment nu a putut fi ... (vezi toată discuția)
Custodie lavinia_serban lavinia_serban Buna seara, Sotul meu este la a2a casatorie, iar din prima are un baiat. El are program de vizita in prima si a treia saptamana din luna, de vineri de la ora ... (vezi toată discuția)