avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... nota de constatare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

nota de constatare

Buna ziua

Puteti va rog sa-mi spuneti daca nota de constatare emisa la ridicarea unei masini poate fi modificata ulterior daca nu mi-a fost inmanata si mie o copie?
Problema sta in felul urmator: mi s-a ridicat masina acum cateva luni din sect6 si mi s-a inmanat un PV in care datale de ridicare nu coincid cu realitatea. Masina nu se afla in locul indicat in PV (si din foto de la politie se observa acest lucru). Eu am facut o plangere si acum dupa prima infatisare judecatorul a cerut politiei nota de constatare in baza careia s-a intocmit PV si s-a ridicat masina (ei nu au prezentat pana acum la dosar nota de constatare). Citind hotararea consiliului sect6 observ ca trebuia sa mi se inmaneze o copie a notei de constatare in momentul ridicarii masinii de la firma Ilcor insa nu au facut-o la momentul respectiv (din ce am citit si altii au fost in situatia mea). Acum va intreb nu este posibil ca "cineva" sa emita o nota de constatare astfel incat sa iasa in avantaj, trecand data si ora corecta? Poate in acel moment nici nu s-a facut o nota de constatare. Eu neavand o copie a notei de constatare nu pot face nimic. care din cele 2 acte (nota de constatare sau PV) are putere mai mare?

multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: luciandan , utilizator 14:20, 20 Februarie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicari auto sector 6 vascomstar vascomstar In data de 12.10.2009 mi-a fost ridicat autoturismul de pe Bdul Iuliu Maniu de catre SC ILCOR AUTO ECO SRL parcat regulamentar dupa parerea mea . Conform PV ... (vezi toată discuția)
Contestare pv pe motiv de data gresita luciandan luciandan Buna ziua, In data de 30 oct am parcat, in jurul orei 17 masina pe un bulevard din Bucuresti sect6. Dupa aprox o ora, mi-a fost ridicata masina de baietii ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de ridicare auto anulat de instanta. cum recuperez amenda platita si cum recuperez taxa de ridicare auto? 2680512521612 2680512521612 Mi-a fost admisa in instanta plangerea contraventionala impotriva PV de constatare a autoturismului parcat neregulamentar si ridicat de firma de ridicari auto, ... (vezi toată discuția)